PERSONAL PERFORMANCE & PRESENCE

Vergroot je zichtbaarheid, impact en uitstraling.
Jouw weg naar meer succes!

Optimaliseer het effect van jouw presentatie, lezing of  (sales-) meeting. Vergroot je ‘gunfactor’ zodat mensen zich meer verbonden met je voelen en willen samenwerken.

Personal Performance & Presence, is op een authentieke en open wijze contact maken. Vanuit je hart en ziel jezelf laten zien. In je werk of zaken doen gaat het om de mens en de klik die er is.

Als je een natuurlijk zelfvertrouwen, een krachtige uitstraling en charisma hebt, voelen mensen zich tot je aangetrokken. Dan zullen mensen je vertrouwen, je steunen en jouw waarde zien. De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun ‘Personal Performance & Presence’. Gelukkig is het iets wat iedereen kan leren.

WIL JIJ
* als deskundige over je expertise spreken?
* je presenteren in een netwerkgesprek, zakelijk gesprek of een 1 op 1 gesprek?
* ontspannen en helder je verhaal vertellen?
* een goede 1e indruk maken? Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie.
* een krachtige en toegankelijke uitstraling?

Dan help ik je graag met de ‘Personal Performance’ training of 1 op 1 coaching.

DE PERSONAL PERFORMANCE TRAINING IS VOOR:

Sprekers

Sprekers die authentiek, krachtig en toegankelijk willen zijn tijdens hun lezing of presentatie. Als ervaren spreker vergroot je jouw charisma, performance en impact. Als beginnende spreker wil je graag meer zelfvertrouwen en impact.

CEO’S & Managers

Directeuren en managers die zich vaak moeten profileren, zowel intern binnen hun bedrijf als extern bij klanten en stakeholders. Ze willen een prettige uitstraling met charisma en op inspirerende wijze hun verhaal met impact delen.

Ondernemers

Ondernemers die graag meer zelfvertrouwen, charisma en een ontspannen uitstraling willen ontwikkelen. Of dit nu is tijdens een presentatie, in sales- en netwerkgesprekken of het geven van trainingen en workshops voor groepen.

Vrouwen

Vrouwen die in een corporate omgeving met mannen werken, vrouwen die veel vanuit hun mannelijke kwaliteiten werken, en die meer hun vrouwelijke kracht in willen zetten. Vrouwen die veel op ratio varen en meer authentiek willen zijn.

 

MIJN METHODE 

Ik werk met een effectieve methode die gegarandeerd resultaten oplevert bij diegenen die de oefeningen doen en toepassen. Je leert praktische oefeningen om bewust en ontspannen contact te maken met je publiek,  je klant of zakenpartner.

Je leert om op een heldere en krachtige  wijze je verhaal te vertellen, ook met minder voorbereiding. Zelfs als de situatie voor jou spannend is. Dit is geen theoretische training met spreektechnieken en trucs die je vragen een bepaald gedrag te leren. Jij behoudt je eigen stijl en authenticiteit.

 IK LEER JE HOE JE:

* jouw charisma en uitstraling vergroot zodat je de aandacht trekt, in je persoonlijk en professioneel leven, je in elke situatie vol vertrouwen en krachtig bent
* meer overtuigend, krachtig en inspirerend kunt presenteren zodat je boodschap bij het publiek overkomt
* echt contact maakt met je publiek en verbinding creëert
* van zelfbewustzijn naar zelfvertrouwen komt en zonder twijfels en moeiteloos je presentatie geeft
* nog effectiever kunt zijn in je sales- en netwerkgesprekken zodat mensen je vertrouwen, klanten of partners met je samen willen werken of je bijvoorbeeld de volgende stap in je carrière zet.

OVER EMMYNaast coach/ trainer ben ik ook management consultant. Al mijn rollen vervul ik met enthousiasme. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren en nodig je uit om uit je comfortzone te stappen.

Vroeger vond ik het spannend om voor een grote groep te staan. Mijn trainingen bij de Authentic Speaker Academy (V.S.), Feminine Presence (V.S.)  en het jarenlang volgen van o.a. danstrainingen en lichaamswerk hebben me geholpen om mijn blokkades te overwinnen. Naast deze opleidingen  gebruik ik mijn coaching vaardigheden en geef ik met plezier mijn kennis aan jou door.

Daarnaast heb ik als carrière vrouw ervaren hoe het is om in een mannen omgeving te werken en mijn leven vooral op basis van ratio vorm te geven. Vanuit die ervaring help ik vrouwen graag om al hun kwaliteiten vanuit vrouwelijke kracht in te zetten.

WAAR & WANNEER?

In-company trainingen  en 1 op 1 trainingen verzorg ik op aanvraag.

VRAGEN

Heb je vragen over mijn aanbod of wil je specifieke 1 op 1 coaching bespreken?
Of heb je bepaalde vragen waar ik je gericht mee kan helpen?
Neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Contactformulier