ONDERSTEUNING VAN EEN PROFESSIONAL

Als management consultant, ondernemer, coach en trainer heb ik ruime ervaring en kennis op het gebied van management, projecten, export en sales. Dit zet ik graag in bij mijn opdrachtgevers.
Ik bied ondersteuning, coaching en advisering van MKB, starters en ZZP op het gebied van bedrijfsvoering (management, sales, HR, strategie, relatiebeheer en ondernemerschap), bedrijfsgroei en export.

Ik heb een passie voor organiseren, netwerken en verbinden. Als toegankelijke personality ben ik in staat goed met mensen om te gaan, vertrouwen te creëren en samenwerkingsverbanden te realiseren.

WAARMEE KAN DELPHINE MANAGEMENT SUPPORT JE O.A. HELPEN?

Op het gebied van Sales bijvoorbeeld:

  • Opstellen van sales & marketing plannen en de acties ter uitvoering
  • Acquisitie, contacten, onderhandelingen met potentiele en bestaande klanten

Als MKB, ZZP, starter, directie ondersteuning bijvoorbeeld:

  • Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategische plannen
  • Leggen en onderhouden van belangrijke contacten met stakeholders, externe relaties
  • Advies over de opstart, richting en groei van je bedrijf
  • Training en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap en presenteren (zie training)

 Heb je advisering, coaching of advies nodig?

 Dan ben ik je graag van dienst! 

Ik ben ook beschikbaar voor interim opdrachten. Als all round professional ben ik op de hoogte wat er allemaal komt kijken om een succesvolle onderneming te runnen. Met mijn brede ervaring zijn er vele taken die je aan mij kunt toevertrouwen, in het vertrouwen dat deze professioneel opgepakt en afgehandeld worden. Dit geeft speelruimte en flexibiliteit om te werken aan de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Neem contact op met Emmy Stelling voor meer informatie.

Is jouw interesse gewekt? Laten we kennismaken. Stuur een email via emmy@delphine-support.nl of neem contact met mij op via het Contactformulier.