ONDERSTEUNING VAN EEN PROFESSIONAL

Als management consultant, ondernemer, coach en trainer heb ik ruime ervaring en kennis op het gebied van management, projecten, export en sales. Dit zet ik graag in bij mijn opdrachtgevers.

Ik bied ondersteuning, coaching en advisering aan MKB, starters en ZZP op het gebied van bedrijfsvoering (management, sales, HR, strategie, relatiebeheer en ondernemerschap), bedrijfsgroei en export.

Ik heb een passie voor organiseren, netwerken en verbinden. Als toegankelijke personality ben ik in staat goed met mensen om te gaan, vertrouwen te creëren en samenwerkingsverbanden te realiseren.

 

WAARMEE KAN DELPHINE MANAGEMENT SUPPORT JE O.A. HELPEN?

Als MKB, ZZP, starter, directie ondersteuning bijvoorbeeld:

  • Ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategische plannen
  • Leggen en onderhouden van belangrijke contacten met stakeholders, externe relaties
  • Advies over de opstart, richting en groei van je bedrijf
  • Opstellen van sales & marketing plannen en de acties ter uitvoering
  • Acquisitie, contacten, onderhandelingen met potentiele en bestaande klanten
  • Begeleiding van export trajecten, o.a. begeleiding proces van leads, distributeurs.
  • Training en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap en presenteren. Onderwerpen: vergroot je zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact, vergroot je ‘gunfactor’. Kijk daarvoor bij mijn training

 

Heb je advisering, coaching of ondersteuning nodig? Dan ben ik je graag van dienst!

Als all round professional ben ik op de hoogte van wat er allemaal komt kijken om een succesvolle onderneming te runnen. Vanuit mijn werkervaring als Sales Manager en Algemeen Directeur heb ik kennis van diverse disciplines waaronder : strategie, verkoop, inkoop, techniek, productie en productontwikkeling, HR, logistiek, HACCP, ISO. Vanuit mijn ondernemerservaring ben ik sparringpartner voor MKB, starters en ZZP.

Tevens ben ik beschikbaar als interim consultant. Met mijn brede ervaring zijn er vele taken die je aan mij kunt uitbesteden, in het vertrouwen dat deze professioneel opgepakt en afgehandeld worden. Dit geeft speelruimte en flexibiliteit om te werken aan de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Neem contact op met Emmy Stelling voor meer informatie.

Is jouw interesse gewekt? Laten we kennismaken. Stuur een email via emmy@delphine-support.nl of neem contact met mij op via het Contactformulier


Contactformulier